Kluczowa w tym przypadku staje się rola pracodawcy, menadżerów zarządzających biurem czy pracowników działów HR, bo to w ich rękach leży bezpieczeństwo innych.
- Jak odnaleźć się w nowej rzeczywistości?
- Jakie normy sanitarne powinien spełnić pracodawca?
- Jak zorganizować pracę biura?
- Jakie rozwiązania warto wprowadzić?
- Jak zapewnić bezpieczeństwo posiłków i ograniczyć liczbę dostawców lunchowych?
- Jak zwiększyć apetyt pracowników na pracę i przeorganizować system benefitów pracowniczych?
Na te oraz wiele innych pytań odpowiedzą eksperci podczas bezpłatnego webinarium, które odbędzie się już w najbliższy czwartek 9 lipca o godz. 11:00!
W dyskusji wezmą udział:
- Piotr Adamczyk, CIO Work Service
- Dr Piotr Potejko, Doradca Zarządu Deloitte
- Iwona Grochowska, CEO Nais
- Rafał Wilk, COO Solutions Rent
- Natalia Myszkowska, CEO Cateringoo
Organizatorem spotkania jest Cateringoo, firma technologiczna działająca w obszarze foodtech i pomysłodawca pierwszego w Polsce marketplace łączącego klientów biznesowych z lokalnymi, sprawdzonymi dostawcami cateringu. W czasie lockdownu zespół Cateringoo błyskawicznie zweryfikował bieżące potrzeby rynku i odpowiedział na nie tworząc nową, doskonale wpisującą się w aktualne realia usługę – Wirtualną Stołówkę, która pozwala zarządzić procesem zamawiania i dostarczania posiłków do biur z zachowaniem najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa.
Zapraszamy do bezpłatnej rejestracji: https://evenea.pl/pl/wydarzenie/zapetytemdopracy
Start: 9 lipca godz. 11.00
Źródło: informacja prasowa Cateringoo