Tag
branża gastronomiczna
Najbardziej prestiżowy konkurs kulinarny świata zyskał w Polsce nowego Partnera. RestaurantClub to najpopularniejsza platforma do odkrywania doświadczeń kulinarnych - organizator takich wydarzeń jak Restaurant Week (trwa na…
Rozmowy przy stole Her Impact x Restaurant Week! Rezerwuj wyjątkowe kolacje!
Zastanawiasz się jak założyć własny biznes, jak zbudować markę osobistą lub jak motywować zespół do działania? W ramach trwającej edycji Restaurant Week, organizatorzy Festiwalu we współpracy z HER Impact organizują cykl unikalnych spotkań…
Dotykačka: Polska branża gastronomiczna w pierwszym półroczu 2021
Analitycy firmy Dotykačka – dostawcy nowoczesnego i wszechstronnego systemu POS online – po raz kolejny przeanalizowali dane statystyczne biznesów z sektora HoReCa, aby sprawdzić, jak firmy działające w szeroko rozumianej branży…
Dynamiczne odrodzenie restauracji! Nowe smaki, spotkania przy stole – zaczyna się Restaurant…
Mimo trudnego roku scena restauracyjna dynamicznie się rozwija, a Chefowie powrócili z nową energią, jeszcze większą pasją do gotowania i pomysłami na apetyczne dania. Unikalnych menu spoza regularnej karty będzie można spróbować podczas…
Na świeżym powietrzu i bez tłumów. Pandemia stworzyła nowy model jedzenia „na mieście” [RAPORT]
Z ankiety przeprowadzonej w ramach badania firmy doradczej Deloitte „Global State of Consumer Tracker” wynika, że sektor gastronomiczny powinien zmierzyć się z nowymi oczekiwaniami klientów, jakie wyewoluowały w trakcie pandemii. Konsumenci…
Trwają rezerwacje na Restuarant Week. Oto najlepsze debiutujące restauracje w Warszawie!
Trwają rezerwacje na wiosenną edycję Restaurant Week. Festiwalowe trzydaniowe menu skomponowane specjalnie na tę okazję, to jedyne 59 zł (-10 zł z BLIK) za osobę. Wystarczy odwiedzić stronę www.RestaurantWeek.pl i dokonać rezerwacji.…
Restaurant Club świętuje milion festiwalowych Gości!
Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną…
Rok po wybuchu pandemii koronawirusa – jak sobie radzą restauracje, kluby i hotele w Polsce?…
Rok po wybuchu pandemii Covid-19 w Polsce i wprowadzeniu pierwszego lockdownu prawie połowa lokali z szeroko rozumianej branży gastronomicznej i eventowej zawiesiła działalność lub została zlikwidowana.
Skutki koronawirusa dla branży gastro i eventowej
67% firm i lokali z branży gastronomicznej i eventowej w Polsce wstrzymało całkowicie funkcjonowanie w wyniku epidemii koronawirusa - wynika z ankiety serwisu Briefly. Trzy najbardziej oczekiwane przez przedsiębiorstwa formy pomocy to:…