...

BRIEF dociera do polskich firm i ich pracowników – do wszystkich tych, którzy poszukują inspiracji w biznesie i oczekują informacji o ludziach, trendach i ideach.

Skontaktuj się z nami

Rozmowy przy stole Her Impact x Restaurant Week! Rezerwuj wyjątkowe kolacje!

rozmowy przy stole

Zastanawiasz się jak założyć własny biznes, jak zbudować markę osobistą lub jak motywować zespół do działania? W ramach trwającej edycji Restaurant Week, organizatorzy Festiwalu we współpracy z HER Impact organizują cykl unikalnych spotkań “Rozmowy przy stole HER Impact x Restaurant Week” z przedstawicielami i Ekspertami Restaurant Club oraz Her Impact. Kolacje będą się odbywać do końca września w dwóch warszawskich restauracjach Pam Pam i InAzia. Rezerwacje trwają w aplikacji (https://app.rclb.pl) i na https://RestaurantWeek.pl w zakładce: Doświadczenia specjalne. Polecamy się spieszyć, liczba miejsc ograniczona!

Kolacje z biznesowym zacięciem

Chcesz poznać praktyczne wskazówki dotyczące prowadzenia biznesu, porozmawiać z Ekspertami, a przy tym dobrze zjeść? Nic prostszego! We wrześniu w trakcie trwania jesiennej edycji Festiwalu Restaurant Week #FoodMustGoOn! (8-26.09), organizatorzy Festiwalu rozpoczynają unikalnych kolacji “Rozmowy przy stole HER Impact x Restaurant Week” z Ekspertkami oraz przedstawicielkami HER Impact oraz Restaurant Club. Spotkania będą odbywać się w restauracji Pam Pam oraz InAzia w Hotelu Sheraton. Podczas nich Goście będą mogli spróbować wyjątkowego 3 daniowego menu #SpozaKarty przygotowanego specjalnie na tą okazję przez najlepszych Chefów w Polsce.

Pierwsza kolacja z cyklu “Rozmów przy stole” odbędzie się już w najbliższą środę (15.09) w restauracji Pam Pam, a poprowadzi je Magdalena Linke-Koszek, Founder and CEO Herimpact.co oraz Maciej Żakowski, CO-Founder Restaurant Week Polska. Podczas spotkania Goście poznają praktyczne wskazówki wyjaśniające, jak skutecznie założyć własny biznes.

W następną środę (22.09) Paweł Światczyński, CEO & Founder Restaurant Week Polska oraz Magda Bulera, konsultantka biznesowa, mentorka personal brandingu oraz ekspertka HerImpact.co opowiedzą o marce osobistej. Czym jest personal branding oraz jak skutecznie zbudować własną markę? O tym przekonacie się już 22 września o godz. 18:30 w restauracji Pam Pam!

Jak opanować stres i zadbać o swój dobrostan? O tym na czym polega trening uważności mindfulness wyjaśnią Karolina Erdman, założycielka Yoga Beat Studio i metody treningowej Yoga Beat, ekspertka HerImpact.co oraz Renata Marcinowska, Happiness & Relations Manager Restaurant Week. Spotkanie odbędzie się w restauracji InAzia Hotel Sheraton wyjątkowo w piątek (24.09) o godz. 18:30.

W ostatnią środę września (29.09) Goście porozmawiają o motywacjach do zmian z Karoliną Cwaliną-Stępniak, Co-Funder & Chief Business Officer HerImpact.co, certyfikowanym coachem i mentorką oraz Ewą Pawellą, Marketing Director Restaurant Week Polska. Spotkanie odbędzie się w restauracji InAzia Hotel Sheraton o godz. 18:30.

Kolacje będą odbywać się do końca września o godz. 18.30 w cenie 149 zł. 10 zł z każdego zakupionego biletu zostanie przekazane na cele charytatywne.

Rezerwacji na wydarzenie można dokonać w aplikacji https://app.rclb.pl oraz na stronie https://RestaurantClub.pl/ w zakładce Doświadczenia specjalne.

Nie czekaj! Rezerwuj unikalne kolacje z ekspertami i przedstawicielami Her Impact oraz Restaurant Club!

Paweł Światczyński CEO oraz Maciej Żakowski CSO Restuarant Week są lauratami 6. edycji rankingu 50 Najbardziej Kreatywnych Ludzi w Biznesie.


Źródło: Restuarant Week

Brief.pl - jedno z najważniejszych polskich mediów z obszaru marketingu, biznesu i nowych technologii. Wydawca Brief.pl, organizator Rankingu 50 Kreatywnych Ludzi w Biznesie.

BRIEF

Dynamiczne odrodzenie restauracji! Nowe smaki, spotkania przy stole – zaczyna się Restaurant Week. Sprawdź, gdzie się wybrać tej edycji!

Restaurant Week

Mimo trudnego roku scena restauracyjna dynamicznie się rozwija, a Chefowie powrócili z nową energią, jeszcze większą pasją do gotowania i pomysłami na apetyczne dania. Unikalnych menu spoza regularnej karty będzie można spróbować podczas Restaurant Week, który startuje już 8 września. Rezerwacje trwają w aplikacji https://app.rclb.pl i na https://RestaurantWeek.pl. Jesteś ciekawy, w których restauracjach warto zarezerwować stolik? Sprawdź nasze rekomendacje!

Polecane w Warszawie

Zastanawiasz się, gdzie się wybrać podczas nadchodzącej edycji podczas Restaurant Week? Przychodzimy z propozycją topowych restauracji, w których każdy znajdzie smak dla siebie.  W cenie 59 zł, na wszystkich Gości czeka 3-daniowe  menu oraz festiwalowy koktajl. Tegoroczna edycja Festiwalu Najlepszych Restauracji sprawi, że z pewnością ominie Cię jesienna chandra i to nie przez czekoladę, a doskonałe potrawy #SpozaKarty od najlepszych Chefów. 

         1. Niewinni Czarodzieje 

W gronie restauracji biorących udział w Festiwalu, jak zawsze są debiutanci. W Warszawie na Restaurant Week po raz pierwszy można się wybrać do restauracji Niewinni Czarodzieje 2.0. To projekt gastronomiczno-lifestylowy, którego inspiracją był film Andrzeja Wajdy pt. “Niewinni Czarodzieje”. W festiwalowym menu czeka na Ciebie m.in.  wołowina z truflą i kizami; kaczka, węgorz z foie gras z musem z pietruszki i dymem czereśniowym. Na deser owoce – pomarańcza i marakuja ze śmietanową nutą. 

          2. Słodki Słony Familia

Familia Słodki Słony to dwie rodziny, które prowadzą razem cukiernię i bistro od 25 lat. Menu bistro to przede wszystkim tradycyjna polska kuchnia, pełna wegetariańskich i wegańskich pozycji, z hiszpańskimi i bliskowschodnimi akcentami, które są bliskie całej rodzinie. O klasyki kulinarne i konfetti z kruszonki zadbała królowa polskiej gastronomii – Magda Gessler. Karta dań wegańskich i wegetariańskich to konik syna Magdy – Tadeusza Mullera, doświadczonego kucharza oraz twórcy największych konceptów restauracyjnych w Polsce. Podczas Festiwalu w opcji mięsnej jako danie główne zjesz sztufadę wołową nadziewana czosnkiem z puree truflowym, podgrzybkami, brukselką i sosem demi glace. W opcji wege czeka pieczony burak w rumianym cieście francuskim z duxelle pieczarkowym, zapiekanka z buraka z kozim serem, szpinak na maśle oraz warzywny demi glace z octem balsamicznym. Więcej nie zdradzamy – rezerwujcie!

          3. Winestone Warszawa Centrum

Jeśli szukasz restauracji na wieczorne spotkania ze znajomymi przy lampce dobrego wina oraz  wybornej wieprzowinie, koniecznie zarezerwujcie stolik w Winestone Warszawa Centrum. Czekają tu na Was niesamowite połączenia smaków. W menu mięsnym króluje stek wieprzowy z kostką na pieczonych warzywach okopowych z chrupiącymi ziemniakami i sosem musztardowym.  Na miłośników wege menu czeka filet z pstrąga na salsie z grillowanych warzyw na ciepło, pieczona dynia, czarna soczewica, oliwa koperkowa. 

          4. Roxx 

Co wyróżnia restaurację Roxx? Przede wszystkim różnorodna kuchnia, szeroka oferta win i alkoholi oraz przyjazna atmosfera. Menu zawiera wyłącznie świeże potrawy przygotowywane na miejscu, w tym świeże ryby, owoce morza, mięsa, steki oraz dania wegetariańskie. Serwowane tu dania z pewnością urzekną Twoje podniebienie i sprawią, że będziesz chciał tu wrócić. Dajcie się oczarować jednej z dwóch wersji menu. Z pewnością nikt nie wyjdzie głodny po zjedzeniu wędzonego żebra wieprzowego z puree z pieczonym czosnkiem i włoską kapustą.

          5. Klonn 

Położona przy Zamku Ujazdowskim, otoczona ogrodem restauracja jest zieloną oazą w centrum stolicy. Inspiracją dla stworzenia restauracji Klonn stał się 200-letni pomnik przyrody stojący w pobliżu restauracji. W menu smaki kuchni europejskiej przeplatają się z wpływami z różnych stron świata i lokalnymi produktami, tworząc nieograniczone ramami żadnej kuchni, sezonowe kompozycje. Nie brakuje propozycji zarówno dla wegan i wegetarian, jak i wielbicieli owoców morza czy jakościowej wołowiny. Podczas Festiwalu spróbujesz m.in.  domowej kaszy bulgur ze słonecznikiem, pomarańczą i pak choi w wersji wege oraz z dorszem w wersji mięsnej.

Miejsca można już rezerwować za pośrednictwem aplikacji https://app.rclb.pl oraz na stronie https://RestaurantWeek.pl. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas Restaurant Week jest przewidziana na 90 minut. Festiwal pozostaje wierny filozofii #SzanujJedzenie. Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online, marnowanie żywności w restauracjach ograniczone jest do minimum.

Nie czekaj! Już dziś odkrywaj nowe restauracje i rezerwuj popisowe dania #SpozaKarty!

Paweł Światczyński CEO oraz Maciej Żakowski CSO Restuarant Week są lauratami 6. edycji rankingu 50 Najbardziej Kreatywnych Ludzi w Biznesie.


Źródło: Restaurant Week

Brief.pl - jedno z najważniejszych polskich mediów z obszaru marketingu, biznesu i nowych technologii. Wydawca Brief.pl, organizator Rankingu 50 Kreatywnych Ludzi w Biznesie.

BRIEF