Tag
restauracje
Rekordowe 121 tysięcy Gości Restaurant Week miało do wyboru i oceny blisko 400 restauracji. Ten największy Plebiscyt restauracyjny w Polsce wyłonił zwycięskie restauracje, Kelnerów, Chefów i dania. W demokratycznym Plebiscycie o nagrodach…
Customer experience – jak restauracja może zadbać o klienta podczas dostawy jedzenia?
Pandemia miała znaczący wpływ na zmiany na rynku gastronomicznym, szczególnie na rozwój sektora food delivery, który staje się coraz silniejszym ogniwem działalności podmiotów z branży HoReCa. Cały rynek dostaw jedzenia w 2020 roku urósł o…
Dotykačka: Polska branża gastronomiczna w pierwszym półroczu 2021
Analitycy firmy Dotykačka – dostawcy nowoczesnego i wszechstronnego systemu POS online – po raz kolejny przeanalizowali dane statystyczne biznesów z sektora HoReCa, aby sprawdzić, jak firmy działające w szeroko rozumianej branży…
Dynamiczne odrodzenie restauracji! Nowe smaki, spotkania przy stole – zaczyna się Restaurant…
Mimo trudnego roku scena restauracyjna dynamicznie się rozwija, a Chefowie powrócili z nową energią, jeszcze większą pasją do gotowania i pomysłami na apetyczne dania. Unikalnych menu spoza regularnej karty będzie można spróbować podczas…
Rekordowy Restaurant Week przedłużony do końca wakacji!
W zakończonym wiosennym Restaurant Weeku wzięło udział więcej Gości, niż rok wcześniej, bo aż 90 tysięcy! Odwiedzili prawie 350 restauracji, pośród których zadebiutowało prawie 100, a kilkanaście otrzymało niemal same najwyższe oceny w…
Trwają rezerwacje na Restuarant Week. Oto najlepsze debiutujące restauracje w Warszawie!
Trwają rezerwacje na wiosenną edycję Restaurant Week. Festiwalowe trzydaniowe menu skomponowane specjalnie na tę okazję, to jedyne 59 zł (-10 zł z BLIK) za osobę. Wystarczy odwiedzić stronę www.RestaurantWeek.pl i dokonać rezerwacji.…
Restaurant Club świętuje milion festiwalowych Gości!
Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną…
Zapach restauracji
Celem aromamarketingu w restauracji powinno być emocjonalne zaangażowanie gości, optymalne dopasowanie rzeczywistości do ich oczekiwań oraz stworzenie dodatkowego kanału komunikacji niepowtarzalnej marki. Doświadczenia wielu lokali…
Najlepsze biurowce wyróżniają ekskluzywne usługi
Atrakcyjność warszawskich biurowców podnoszą lokowane w nich luksusowe restauracje i kluby