...

BRIEF dociera do polskich firm i ich pracowników – do wszystkich tych, którzy poszukują inspiracji w biznesie i oczekują informacji o ludziach, trendach i ideach.

Skontaktuj się z nami

Restaurant Club świętuje milion festiwalowych Gości!

RestaurantWeek

Czerwiec jest wyjątkowym miesiącem dla Restaurant Club! Organizator takich Festiwali jak m.in. Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal, Fine Dining Week świętuje swój frekwencyjny sukces. Licznik właśnie wybił i pokazał magiczną liczbę miliona wszystkich festiwalowych rezerwacji! Paweł Światczyński CEO oraz Maciej Żakowski CSO Restuarant Week są lauratami 6. edycji rankingu 50 Najbardziej Kreatywnych Ludzi w Biznesie.

Milionowym Gościem wszystkich Festiwali Restaurant Club została mieszkanka Warszawy, na którą czekają wspaniałe nagrody. Wśród nich m.in. kolacja z założycielami Restaurant Week, paczka prezentów od Restaurant Week, a także dwuosobowa rezerwacja na Festiwale organizowane przez Restaurant Club w 2021 r.

RestaurantWeek

Serdecznie gratulujemy pierwszemu milionowemu Gościowi! Z wielką radością obserwujemy zainteresowanie Festiwalami organizowanymi przez Restaurant Club. Cieszymy się, że Goście otwierają się na nowe doświadczenia restauracyjne. Po kilku latach naszej działalności, Festiwale takie jak Restaurant Week, World Class Cocktail Festiwal czy Fine Dining Week stały się najpopularniejszymi wydarzeniami sceny kulinarnej w Polsce i z każdą edycją rosną w siłę. W imieniu wszystkich restauracji dziękujemy za wsparcie polskiej sceny gastronomicznej.

Paweł Światczyński, organizator festiwalu,

Festiwale organizowane przez Restaurant Club na stałe wpisały się w imprezowy kalendarz Polski. Właśnie trwa wiosenna edycja Restaurant Week, która potrwa do 27 czerwca. Rezerwacji można dokonywać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się pod hasłem: “IDŹ! na bestsellery najlepszych restauracji”. Jest on wielkim świętem powrotu sceny restauracyjnej, w którym bohaterami są najlepsze flagowe dania topowych Chefów. Goście mogą spróbować zarówno dań kuchni polskiej, jak i wielu kuchni świata. W ofercie festiwalowej dostępne będą dania jarskie, rybne oraz mięsne w specjalnej cenie 59 zł, która wspomoże odbudowanie się branży gastronomicznej. Festiwal organizowany jest równocześnie w kilku miastach – bierze w nim udział blisko 350 restauracji między innymi z Warszawy, Trójmiasta, Krakowa, Poznania czy Wrocławia.

Rezerwacji można dokonać na www.RestaurantWeek.pl. Festiwal odbywa się w oparciu o Kartę Higieny, czyli bieżące wytyczne sanitarno-epidemiologiczne.

#IDŹ! na bestsellery najlepszych restauracji i pomóż odrodzić się scenie restauracyjnej


Źródło: Restaurant Week

Brief.pl - jedno z najważniejszych polskich mediów z obszaru marketingu, biznesu i nowych technologii. Wydawca Brief.pl, organizator Rankingu 50 Kreatywnych Ludzi w Biznesie.

BRIEF