Wielkie Otwarcie Food Town w Fabryce Norblina

431

Rusza FOOD TOWN w Fabryce Norblina – największy food hall w Warszawie. Trzydniowy weekend Wielkiego Otwarcia wypełni piątkowa impreza w ramach Warsaw Generation Beats, sobotnie DJ -sety i koncerty m.in. koncert Bartka Królika oraz dwudniowa seria warsztatów kulinarnych. Całość wydarzenia prowadzona przez Hirka Wronę i MC Proceente. Od 22 października na wszystkich odwiedzających czekają 23 różnorodne koncepty gastronomiczne i 4 bary prowadzone przez Tomka Małka. Kuchnia ze wszystkich stron świata i ogromna oferta kulturalna sprawiają, że FOOD TOWN jest idealnym miejscem dla wszystkich głodnych wrażeń.

FOOD TOWN to kolejna po biurach i KinoGramie otwarta przestrzeń Fabryki Norblina. Tym razem do użytku trafia pięć hal o różnym przeznaczeniu. Największa z nich dedykowana jest wydarzeniom kulturalnym i koncertom. Jej możliwości poznają wszyscy goście już od pierwszych chwil otwarcia.

W piątek 22 października FOOD TOWN rozpocznie swoją działalność imprezą z cyklu Warsaw Generation Beats. Konfrontacja i połączenie różnych technik mixu muzyki na żywo. Główną zasadą WGB jest różnica wieku artystów przekraczająca 2 dekady. Dlatego za gramofonami stanie weteran i legenda hiohopowej sceny DJ 600V oraz wschodzące gwiazdy Staszek selektah oraz DJ MARIANO MBH.

Następnego dnia cała powierzchnia gastronomiczna będzie otwarta dla wszystkich od rana. Wieczorem odbędzie się główny koncert Wielkiego Otwarcia. Obok Bartka Królika z zespołem na scenie wystąpi Monika Damaszko i DJ Mariano MBH. Wydarzenie poprowadzi MC Proceente i Hirek Wrona, który zakończy część oficjalną swoim Show Case.

CSR

Już od pierwszego dnia w FOOD TOWN będą działać 23 koncepty gastronomiczne rozmieszczone w pięciu różnych halach. Przestrzeń wypełnią kawiarnie, restauracje śniadaniowe, bardzo szeroka oferta obiadowa obejmująca różne kuchnie europejskie, bliskowschodnie, azjatyckie, tex-mex i amerykańską oraz niestandardowe koncepty vege i inne. Ze specyfiką każdego konceptu będzie można zapoznać się podczas serii warsztatów kulinarnych prowadzonych przez szefów kuchni przez całą sobotę i niedzielę.

Dodatkowo FOOD TOWN zachwyci czterema różnymi barami prowadzonymi przez cocktail art directora Adama Grądziela oraz szefa barów Tomka Małka – zwycięzcy 66 konkursów barmańskich na całym świecie, 4-krotnego Mistrza Roadhouse World Final oraz 4-krotnego zwycięzcy międzynarodowej ligi flair WFA Grand Slam.

Tworzymy naprawdę niesamowite miejsce, które zachwyci gości różnorodnością i poziomem! Mamy różnorodne bary w stylu azjatyckim, aperitivo, klasycznym, koktajle lov ab, mocktaile, wegańskie i organiczne. Wszystko w duchu minimal waste.

Tomek Małek 

Wysoki poziom barów jest wynikiem bardzo dużego nacisku na szkolenia pięćdziesięcioosobowego teamu barmańskiego. Za aspekt edukacyjny odpowiada Head of Training, Maciej Szymański.

Food Town w Fabryce Norblina od 22 października będzie przez 7 dni w tygodniu od wczesnych godzin rannych.


Źródło: Food Town

Komentarze
Ładowanie...

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. AkceptujęDowiedz się więcej